نصب وردپرس روی هاست رایگان – آموزش کامل

آموزش گام به گام راه اندازی وبسایت روی هاست و دامنه رایگان (این قسمت ، ایجاد وبسایت با هاست و دامین رایگان

” نصب وردپرس روی هاست رایگان – دستی و اتوماتیک “ 

نصب وردپرس روی هاست رایگان – با عرض سلام و احترام فراوان خدمت تمامی کاربران و اعضای محترم وبسایت گیگ یو  ( زیر مجموعه وبسیات بزرگ چنارو ) . و سایر بازدید کنندگان عزیز. با لطف خدا و حمایت روحی شما عزیزان موفق شدیم مبحث ایجاد وبسایت با هاست رایگانرا به صورت جدی دنبال کنیم و در طی جلسات آموزشی که توضیح داده شده اند و  ادامه خواهند داشت تا حد زیادی مسیر راه اندازی سایت را برای شما هموار سازیم.

قطعا با مطالعه مطالب جلسات گذشته و مطالب آینده ، شما اطلاعات قابل توجهی از مبحث راه اندازی سایت را فرا خواهید گرفت. اما خب! تمامی مباحث ، جهت فراهم سازی زمینه ای مناسب برای هدف اصلی یعنی یک وبسایت حرفه ای است.

مرحله ی اصلی این آموزش ها را میتوان ، نصب ” سیستم های مدیریت محتوی تحت وب یا Cms “ عنوان کرد ، چون این CMS ها هستند که شما را در مدیریت سایتتان کمک میکنند و مدیریت سایت را برای شما لذت بخش میکنند.

آموزش نحوه نصب وردپرس روی هاست رایگان

نصب وردپرس روی هاست رایگان

نصب وردپرس روی هاست رایگان – سیستم مدیریت محتوی WordPress یا به اختصار Wp را میتوان یکی از محبوب ترین و بهترین سیستم های مدیریت صفحات وب یا همان سایت ساز دانست که طرفداران بسیاری در سرتاسر دنیا به خود اختصاص داده است و به همه زبان های دنیا نیز ترجمه شده است.

این سیستم توسط شخصی به نام مت چارلز مولونگ در سال 2003 میلادی و به صورت یک سیستم رایگان وبلاگ نویسی ارائه شد که امکانات خوبی را در اختیار کاربران قرار می داد و بعدا به صورت یک CMS قدرتمند و پرطرفدارِ متن باز بر پایه Php در اختیار عموم قرار داده شد تا همگان از آن استفاده کنند.

اکنون ما در این مطلب قصد داریم که به شما عزیزان آموزش دهیم که چگونه میتوان این سیستم قدرتمند و محبوب را به دو صورت دستی و اتوماتیک روی هاست نصب کرد. با ما همرا باشید.

آموزش اول ” نصب وردپرس روی هاست رایگان به صورت دستی “

با نام و یاد خدا آغاز میکنیم . در این آموزش که بیانگر نحوه نصب دستی سیستم مدیریت محتوی وردپرس است  ، فرض بر این گذاشته ایم که شما خواننده محترم این مطلب تمام مطالب آموزش کامل راه اندازی سایت با هاست رایگان ” آموزش های مهم “ که ( این  لینک ) شروع آموزش هاست را مطالعه کرده اید و آشنایی های اولیه را با پنل هاست دارید.

و اگر هنوز موفق به مطالعه این مباحث نشده اید پیشنهاد میشود این مطالب را به دقت خوانده و به ذهن بسپارید تا در طول این آموزش با مشکلی مواجه نشوید. برای نصب دستی وردپرس ، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

  1. ابتدا وردپرس را از سایت اصلی به آدرس fa.wordpress.org و یا از ( این لینک ) دانلود کنید.
  2. با نام کاربری و رمز عبور خود وارد پنل هاست شوید.“نام کاربری و رمز عبور قبلا در قالب ایمیل حاوی اطلاعات برایتان ارسال شده است”
  3. سپس باید وردپرس را روی فضای هاست آپلود کنیم . دقت کنید که اگر ساب دامنه درست کرده باشید یا دامین جدیدی را Add کرده باشد باید هنگام آپلود باید در Online File Manager وارد پوشه هایی که با نام ( دامنه/ساب دامنه ) ها ساخته شده اند شوید و سپس وار htdocs یا همان ( پوشه اصلی ) شده  و فایل ها را آپلود کنید . این عمل به دو صورت امکان پذیر است که در ( این لینک ) چگونگی کار را گفته ایم.
  4. دامنه ای که میخواهید وردپرس را بر روی آن نصب کنید در مرورگر باز کرده و منتظر بمانید تا با صفحه نصب روبرو شوید.
  5. برای نصب وردپرس نیازمند یک بانک اطلاعاتی هستیم تا اطلاعات در آن ذخیره شود و قابل ویرایش باشد ، آنرا ایجاد میکنیم.
  6. اطلاعات دیتابیس ساخته شده را در صفحه نصب وارد میکنیم . وارد کردن اطلاعات با عمل Copy و Paste انجام میشود و رمز عبور نیز همان رمز عبور پنل هاست شماست که در ایمیل ارسالی از طرف آی نیو نیز وجود دارد و درنهایت بر روی دکمه ( فرستادن ) کلیک کنید .
  7. اگر اطلاعات ورودی صحیح باشد وارد صفحه جدیدی خواهید شد که دکمه ( شروع نصب ) در آن وجود دارد ، این دکمه را نیز بفشارید و منتظر باشید تا وردپرس نصب شود.
  8. بعد از طی این مراحل به صفحه جدید ( راه اندازی ) وارد خواهید شد و پس از درج اطلاعات مربوط به سایت و مدیر و فشردن دکمه ( راه اندازی وردپرس ) ، سیستم مدیریت محتوی به طور کامل نصب خواهد شد . دقت داشته باشید در این مرحله از ایمیل واقعی و فعال استفاده کنید و تیک گزینه ی ( نمایش به موتور های جستجو ) را نزنید ، زیرا این باعث میشود سایت شما به موتور های جستجو گر مانند گوگل ، بینگ ، یاهو  و سایر جستجوگر ها معرفی نشود و یا به عبارت دیگر سایت شما Index نشود.
  9. اکنون نصب پایان یافته و شما با افزون wp-admin به انتهای آدرس سایت خود میتوانید وارد مدیریت سایت خود شوید ، ما در این ویدیو وردپرس را بر روی سایتی با آدرس iran.gigu.ir نصب کردیم ، و ادرس مدیریت آن به صورت  iran.gigu.ir/wp-admin  میباشد.

کلیپ آموزشی و مباحث کلی مربوط به نصب خودکار اسکریپت ها در هاست رایگان در جدول زیر قرار داده شده است . جهت یادگیری بهتر مبحث نصب اتوماتیک و خودکار اسکریپت ها حتما از لینک داخل جدول زیر دیدن فرمائید.

برای مشاهده مبحث نصب خودکار اسکریپت ها توسط Softaculous Apps Installer کلیک کنید

آموزش دوم ” نصب وردپرس روی هاست رایگان به صورت اتوماتیک ”

با نام و یاد خدا آغاز میکنیم . در این آموزش که بیانگر نحوه نصب وردپرس روی هاست رایگان به صورت اتوماتیک است  ، فرض بر این گذاشته ایم که شما خواننده محترم این پست تمام مطالب آموزشی که این ( لینک ) شروع آموزش هاست را مطالعه کرده اید و آشنایی های اولیه را با پنل هاست دارید . و اگر هنوز موفق به مطالعه این مباحث نشده اید پیشنهاد میشود این مطالب را به دقت خوانده و به ذهن بسپارید تا در طول این آموزش با مشکلی مواجه نشوید. برای نصب دستی وردپرس ، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

  1. با نام کاربری و رمز عبور خود وارد پنل هاست شوید.“نام کاربری و رمز عبور قبلا در قالب ایمیل حاوی اطلاعات برایتان ارسال شده است”
  2. در پنل هاست ، در قسمت  SOFTWARE  وارد بخش Softaculous Apps Installer می شویم.
  3. در صفحه باز شده موس را روی عکس وردپرس میبریم تا گزینه آبی رنگ Install روی آن ظاهر شود و سپس آنرا میفشاریم و یا در منوی سمت چپ روی گزینه Blogs کلیک کرده و از زیر مجموعه باز شده ، WordPress را انتخاب میکنیم.
  4. در قسمت Software Setup بخش Choose Protocol تنظیمات مربوط به نحوه نمایش آدرس سایتتان را انجام دهید.
  5. در قسمت Software Setup بخش Choose Domain میتوانید یک دامنه را انتخاب کنید.دامنه هایی که قبلا  پارک یا اد کردید و ساب دامنه هایی که ایجاد کرده اید در اینجا قابل مشاهده هستند.
  6. در قسمت Software Setup بخش In Directory شما محل نصب وردپرس را مشخص میکنید ، اگر میخواهید وردپرس روی ادرس اصلی نصب شود این قسمت را پاک کنید و اگر لازم است وردپرس را در پوشه ای نصب کنید فقط کافیست نام یک پوشه را وارد کنید.
  7. در قسمت Site Settings بخش Site Name ، عنوان سایتتان را بنویسید.
  8. در قسمت Site Settings بخش Site Description ، توضیحات مختصری از فعالیت سایتتان را بنویسید.
  9. در قسمت Site Settings تیک بخش Enable Multisite (WPMU) را نزنید ، این گزینه برای نصب وردپرس چند سایته می باشد.
  10. در قسمت Admin Account بخش Admin Username یک نام کاربری برای مدیر سایتتان انتخاب کنید
  11. در قسمت Admin Account بخش Admin Password یک گذرواژه برای مدیر سایتتان انتخاب کنید.
  12. در قسمت Admin Account بخش Admin Email یک ایمیل معتبر برای مدیر سایت وارد کنید.(برای بازیابی رمز عبور و اطلاع رسانی استفاده میشود)
  13. در قسمت Choose Language بخش Select Language گزینه Persian را انتخاب کنید تا زبان فارسی روی سایتتان نصب شود.
  14. بقیه تنظیمات موجود در صفحه اهمیت زیادی ندارند و ما هم در این آموزش به آنها نمیپردازیم.
  15. در انتها دکمه آبی رنگ Install را بفشارید و منتظر بمانید تا وردپرس شما نصب شود.
  16. اکنون نصب پایان یافته و شما با افزون wp-admin به انتهای آدرس سایت خود میتوانید وارد مدیریت سایت خود شوید.

مدرس این آموزش “ نصب وردپرس روی هاست رایگان ” ، سید حسن مرتضوی، لیسانس رشته تکنولوژی نرم افزار – سابقه فعالیت از سال ۱۳۸۸ در زمینه میزبانی ، طراحی و کد نویسی وبسایت.

پیشنهاد دوستانه : جستجو و مطالعه برای یادگیری و شروع کار با هاست و دامنه و در کل سایت ، بسیار مفید و خوب است اما کافی نیست . به عقیده ما در کنار مطالعه و پژوهش ، کار عملی با این سرویس ها و آزمون و خطا بهترین روش برای ماندگاری و درک صحیح تر این موضوعات است ، پس سعی کنید پس از مطالعه این آموزش ها حتما دست به کار شوید و خودتان معلم تجربی خودتان باشید .

نکته : برای ساختن این آموزش های رایگان وقت و هزینه بسیار زیادی صرف میشود ، لذا از شما دوست عزیز خواهشمندیم که درصورت نیاز به این مطلب حتما لینک مطلب اصلی به صورت فالو در سایت شما قرار گیرد . ضمنا درصورت مشاهده کپی بدون لینک به منبع اصلی مطالب در سایت های دیگر به شدت با سایت خاطی برخورد و از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهیم کرد.

پایان آموزش “ نصب وردپرس روی هاست رایگان ” : لطفا سوالات و مشکلات مربوط به این مطلب را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.در کمترین زمان پاسخگو خواهیم بود.

در صورت تمایل سایر آموزش های ما را که در جداول زیر برای شما معرفی میکنیم را مشاهده کنید . این ها مکمل یادگیری آسان شما خواهند بود. با آرزوی موفقیت برای شما ، تیم خدمات میزبانی تحت وب و ثبت دامنه گیگ یو را در { آپارات } و { شبکه های اجتماعی } دنبال کنید.

.:: مشاهده همه آموزش ها و سر فصل ها ::.
سید حسن
ارسال دیدگاه